Požežanin Vjekoslav Pavelić novi prvak Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je na motodromu Glavica održan drugi dan Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske u cestovnim moto utrkama. Kako smo jutros objavili članak pod nazivom 20-godišnji Požežanin Antonio Čiko postao viceprvak Hrvatske, Antonio je na žalost zbog pada na današnjoj utrci morao odustati i nije odvezao utrku, no ništa se nije promjenilo, on je viceprvak Hrvatske i još jednom bravo Antonio!

Do današnje utrke Požežanin Vjekoslav Pavelić, bio je u prednosti nad drugoplasiranim na ljestvici za 11 bodova, a nakon utrke, sve je bilo jasno. Hrvatska je dobila novog prvaka u klasi 9 Požežanina Vjekoslava Pavelića.
Iako je baš na toj, gledateljima zanimljivoj utrci počela padati kiša, Vjeko je rutinski odradio svoj posao i odvezao se do titule državnog prvaka.
Podsjetimo da je otac Vjekoslava, umirovljeni brigadir Krešimir Pavelić višestruki državni prvak u motociklizmu.
Danas je gospodin Krešimir Pavelić predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog motociklističkog saveza te predsjednik Moto kluba “Sokol” u čijoj organizaciji su i ove utrke organizirane na najvišoj mogućoj razini.
Još jednom čestitke našem motociklističkom asu Vjeki Paveliću, a za kraj podsjetimo se one narodne: “Jabuka ne pada daleko od stabla.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *