PRODAJA MAGLE Nakon naših prijava nastavljeni radovi na dvorani požeškog Fakulteta!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Prije svega pet dana objavili smo članak pod nazivom “Gdje je završilo 400 000 eura od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU?“.
Prije toga smo poslali upit Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, ali poslali prijave njihovim nadležnim tijelima zbog gotovo godinu dana stagniranja radova na dvorani u dvorištu Fakulteta turizma i ruralnog razvoja, što smo naravno potkrijepili i dokazima.

Već sljedećeg dana žurno i sposobno, a nadasve stručno vodstvo Fakulteta turizma i ruralnog razvoja predvođeno HDZ-ovim dekanom i dogradonačelnikom Požege prof.dr.sc. Borislavom Miličevićem i nesuđenim dekanom, a aktualnim prodekanom za razvoj FTRR-a i direktorom vinarije Vinum Academicum d.o.o. u vlasništvu fakulteta doc.dr.sc. Berislavom Andrlićem, iz rukava je izvuklo tvrtku koja se odjednom “stvorila” i nastavila s radovima, natkrivanja “gole” metalne konstrukcije koja je bila netaknuta gotovo godinu dana.

Prema našim informacijama, Fakultet je jučer posjetila nadležna inspekcija, dok s Fakulteta putem objave, kao i putem priopćenja Udruge Alumni prema medijima poručuju sljedeće:
“Održan je terenski pregled projekta Izgradnja montažne sportske dvorane Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi od strane predstavnika Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz domaćina sastanka dekana prof.dr.sc. Borislava Miličevića. Utvrđena je visoka faza stupnja realizacije projekta te su prezentirane preostale faze završetka radova.”

Nakon godinu dana pauziranja i nekoliko dana aktivnih radova, utvrđena je kako navode “visoka faza stupnja realizacije projekta”. Dakle sve se moglo odraditi za nekoliko dana, ali nadasve stručno i sposobno vodstvo očigledno to nije bilo u stanju realizirati do uključenja portala Požeški.hr koji u posljednje vrijeme aktivno prati instituciju Fakulteta turizma i ruralnog razvoja, te njihove brojne poduhvate i podvige.
I dalje ostaje pitanje gdje je 400 000 eura od Ministarstva. Očito je teško pronaći adekvatne riječi jer odgovor i dalje nisu dostavili na naš redakcijski e-mail unatoč tome što imaju čak dvoje vrsnih stručnjaka za rad s medijima.
Neke teme će ubrzo biti i nacionalno plasirane, jer želimo prikazati svu raskoš, znanja i odvažnost Fakulteta turizma i ruralnog razvoja čitavoj Republici Hrvatskoj, kao i neke istaknute djelatnike navedene institucije.

Za kraj bi rekli samo jedno, gospodo nemojte “prodavati maglu”, radovi se nisu nastavili sukladno planovima nego nakon naših prijava. Prodavanje magle nije lijepo i to ne priliči članovima Akademske zajednice.Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *