Prof.dr.sc. Nikica Šprem održao predavanje lovcima na temu Čagljeva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer je u velikoj dvorani Županijske komore Požega, Lovački savez Požeško-slavonske županije organizirao stručno predavanje za svoje članice i članove, na temu Čaglja, a predavač je bio prof.dr.sc. Nikica Šprem.
Predavač Šprem je Redoviti profesor Odsjeka za animalne znanosti, Zavoda za ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalnu zoologiju Agronomskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu.

Na stručnom predavanju o Čaglju, prisustvovali su i domaćini, točnije predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović i zamjenik predsjednika Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denis Milošević.

Na početku je sve prisutne prigodno pozdravio predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović: “Pozdravljam sve prisutne i zahvaljujem vam se na dolasku. Ne bih dužio, prepustit ću vas predavanju našeg Nikice koji će vam približiti problematiku Čaglja, a sada Nikici prepuštam riječ i možemo krenuti.”

Prije početka predavanja, svim prisutnim lovcima obratio se predavač: “Dolazim s Agronomskom fakulteta u Zagrebu i moram priznati da mi je iznimna čast da sam ovdje među vama i da mogu iznijeti neka svoja iskustva i neke naše spoznaje. Naglasit ću da ste vi jedan od rijetkih županijskih saveza koji organiziraju ovakve stručne skupove i to je stvarno za veliku pohvalu. To uz vas možda još koji savez radi, ali vrlo vrlo malo i to je nešto što definitivno fali našem lovstvu” – rekao je prof.dr.sc. Nikica Šprem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *