Sigurnosni problem u centru riješen: Ukrasni grmić “podšišan”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Prije svega dva dana pisali smo članak pod nazivom “Građani ukazuju na sigurnosni propust u centru, nitko ne reagira” i već danas zatekli smo “podšišane” ukrasne grmiće koji su zaklanjali vidno polje vozačima koji su dolazili iz Sokolove ulice na, i ovako opasno raskrižje.
Jasno je da tvrtka Komunalac Požega d.o.o. ne može znati za svaki problem koji je u njihovoj ingerenciji, međutim oni su munjevito došli sanirati problem o kom smo izvijestili nakon pritužbi građanki i građana. Kad bi neki “gradski službenici” bili barem približno ažurni kao vrijedni zaposlenici tvrtke Komunalac Požega d.o.o, zasigurno bi novinarskih članaka na temu komumlane problematike grada Požege bilo znatno manje.
Sugrađanke i sugrađani su nas prepoznali zbog toga što smo se od prvog dana postojanja stavili na raspolaganje upravo njima. Osim putem medija, Požežanke i Požežani nemaju alat za ukazati problem i potražiti pomoć, s toga ćemo se aktivnije vratiti rješavanju njihovih problema koje bi nadležni morali rješavati jer za to su izabrani i plaćeni.
U nastavku možete vidjeti “podšišani” ukrasni grmić koji više ne stvara problem vozačima:


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *