Srušena je trošna kuća u Osječkoj ulici koja je predstavljala opasnost za pješake

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U članku pod nazivom “Treba li netko od djece nastradati, kako bi nadležni iz Grada Požege nešto napravili?” pisali smo o trošnoj kućici u Osječkoj ulici te ukazali na brojne opasnosti koje ona predstavlja, budući da se nalazi nedaleko od srednjoškolskog “centra”, trgovačkog centra, bolnice itd.
Objekt koji je nekada bio obiteljska kuća, godinama je u fazi raspadanja i urušavanja te se samo čekalo hoće li i kada, urušiti se na pješačku stazu koju svakodnevno koriste stotine, a možda i tisuće sugrađanki i sugrađana.

Nakon godina i godina zatvaranja očiju pred ovim problemom, jutros je po nalogu Grada Požege stigao bager tvrtke Cesta Požega d.o.o. te srušio trošnu kućicu koja je predstavljala opasnost za pješake.
Hoće li i što Grad Požega na toj lokaciji u budućnosti napraviti ili graditi, za sada nam nije poznato, no pohvalno je da se još jedan sigurnosni problem za Požežanke i Požežane uspješno riješio te da je vodstvo Grada Požege, na čelu s gradonačelnikom dr.sc. Željkom Glavićem ponovno pokazalo da od problema sugrađana ne bježe i da će ih sve pravovremeno realizirati.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)