Sutra u Kazališnoj kavani Casting za Miss Požeško-slavonske županije 2023.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kako postati Miss Hrvatske 2023.?
Postani prvo Miss Požeško-slavonske županije!

Ove godine slavi se svečana trideseta obljetnica našeg  najstarijeg i najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj koji se na velika vrata vraća nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom.

Nova Miss Hrvatske birati će se kroz 20 županija a po prvi puta nakon dugo godina stanke svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss Hrvatske dijaspore. Neke od aktualnih predstavnica drugih županija već se spremaju za veliko finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu.

”Jako sam sretna što se nakon tri godine pauze vraća i izbor Miss Požeško-slavonske županije i posebno sam sretna što će se po prvi puta izbor održati u prekrasnom gradu Kutjevu na Trgu Graševine –  24. rujna s početkom u 20.00 sati u doba početka berbe grožđa po kojem je i vaš kraj najprepoznatljiviji. Ovim putem zahvalila bih se i gradonačelniku grada Kutjeva Josipu Budimiru na gostoprimstvu i svesrdnoj potpori kao i županici Požeško-slavonske županije Antoniji Jozić što je prepoznala važnost i značenje ovog našeg izbora koji osim ljepote promovira tradiciju i običaje naše prekrasne domovine – rekla nam je vlasnica licence i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta – Iva Loparić Kontek.

Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboru za Miss Požeško-slavonske županije moraju biti hrvatske državljanke, neudane i bez djece u dobi  od 17 do 27 godina. Potrebno je ispuniti prijavnicu na službenoj web stranici izbora https://miss.hr/prijavnica  do 11.rujna.

12. rujna 2023. s početkom u 18.00 sati u Kazališnoj kavani u Požegi – Trg Svetog Trojstva 20, održat će se tada i službeni casting na kojem će biti izabrano 10 finalistica koje će se boriti za titulu Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske 2023.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *