Sutra u Kazališnoj kavani Casting za Miss Požeško-slavonske županije 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Kako postati Miss Hrvatske 2023.?
Postani prvo Miss Požeško-slavonske županije!

Ove godine slavi se svečana trideseta obljetnica našeg  najstarijeg i najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj koji se na velika vrata vraća nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom.

Nova Miss Hrvatske birati će se kroz 20 županija a po prvi puta nakon dugo godina stanke svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss Hrvatske dijaspore. Neke od aktualnih predstavnica drugih županija već se spremaju za veliko finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu.

”Jako sam sretna što se nakon tri godine pauze vraća i izbor Miss Požeško-slavonske županije i posebno sam sretna što će se po prvi puta izbor održati u prekrasnom gradu Kutjevu na Trgu Graševine –  24. rujna s početkom u 20.00 sati u doba početka berbe grožđa po kojem je i vaš kraj najprepoznatljiviji. Ovim putem zahvalila bih se i gradonačelniku grada Kutjeva Josipu Budimiru na gostoprimstvu i svesrdnoj potpori kao i županici Požeško-slavonske županije Antoniji Jozić što je prepoznala važnost i značenje ovog našeg izbora koji osim ljepote promovira tradiciju i običaje naše prekrasne domovine – rekla nam je vlasnica licence i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta – Iva Loparić Kontek.

Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboru za Miss Požeško-slavonske županije moraju biti hrvatske državljanke, neudane i bez djece u dobi  od 17 do 27 godina. Potrebno je ispuniti prijavnicu na službenoj web stranici izbora https://miss.hr/prijavnica  do 11.rujna.

12. rujna 2023. s početkom u 18.00 sati u Kazališnoj kavani u Požegi – Trg Svetog Trojstva 20, održat će se tada i službeni casting na kojem će biti izabrano 10 finalistica koje će se boriti za titulu Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)