Svečana dvorana Gloria slavi 3. rođendan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na današnji dan, prije točno tri godine, svoja vrata otvorila je Svečana dvorana Gloria. Veliki projekt dvije ugostiteljske obitelji, Pojer i Pavić mnogima je izgledao suludo, što zbog jako velikih ulaganja u uređenje, a ponajviše zbog toga što su započeli s radom u vrijeme COVID-19 te su unatoč tome što su bili popunjeni, sve morali otkazivati i prebacivati u sljedeću godinu.

U Svečanoj dvorani Gloria, tisuće sugrađana i žitelja Požeštine proslavili su razne događaje, od krizmi, prvih pričesti, rođendana, raznih zabava, a ponajviše svadbi. Uvijek veselo i nasmiješeno osoblje, svakoj manifestaciji pristupa jednako odgovorno i profesionalno. O kvaliteti govori i podatak da Svečana dvorana Gloria nema niti jedan slobodan termin do kraja studenog 2023. godine, a 2024. godina je gotovo pa u potpunosti rezervirana i popunjena.

Na stranicama Svečane dvorane Gloria, pustili su kratko priopćenje:
“Danas je točno 3 godine otkad smo otvorili svoja vrata!
Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju svim svojim dosadašnjim gostima, kao i onima koji će to tek postati, ali prije svega, zahvaljujemo svom Gloria teamu bez kojeg ništa od toga ne bi bilo moguće!”

Ovim putem Borni Paviću i Željku Pojeru te njihovim obiteljima, kao i svim djelatnicima čestitamo treći rođendan i želimo im još puno rođendana, kao i uspjeha u poslovanju!

Za kraj donosimo i fotografiju prve postave Svečane dvorane Gloria koji su tu i dan danas za sve svoje goste.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *