Toliko o zrelosti i ozbiljnosti županice Jozić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na žalost, ova tema ne spada u kategoriju prvoaprilskih šala, nego u tužnu realnost žitelja Požeško-slavonske županije.
Sinoć smo objavili članak: “Jozić, Jakobović, Puljašić i trošenje Vašeg novca“.
Svega 10-ak minuta nakon objave članka županica Antonija Jozić je promptno reagirala i obrisala je s Facebooka Glavnog urednika Požeški.hr.
Ovim oštrim činom, županica Jozić pokazala je da na žalost još uvijek nije dorasla onoj velikog i poželjnoj političkoj ali i ljudskoj zrelosti i ozbiljnosti, što bi se očekivalo od osobe koja pretendira na ministarsku fotelju!

Osim ovog “zrelog” čina brisanja s Facebooka što govori da je izuzetno bila ljutita nakon pročitanog članka, otišla je korak dalje i objavila i “story” i to na Engleskom jeziku, a citat je bio sljedeći: “A successful woman is one who can build a firm foundation with the bricks others have thrown at her” što bi u prijevodu značilo ” Uspješna žena je ona koja može izgraditi čvrste temelje s ciglama koje su joj drugi bacili”.
Na žalost nismo sigurni je li značenje objave trebalo biti ono da je županica “jaka” žena koja poput petogodišnjakinje briše s društvene mreže jer joj se ne podilazi ili da je iskusna u građevini?

Postoji i mogućnost da je stvarni razlog samo taj da žiteljima Požeško-slavonske županije želi dočarati da poznaje Engleski jezik što je zaista “fascinantno” u 2022. godini (uče ga djeca u vrtićima i osnovnim školama) jer je posljednjih nekoliko objava bilo upravo na Engleskom jeziku.
S obzirom na to da su joj većina Facebook “prijatelja” stanovnici naše županije, većinom starije populacije, taj potez je bio ravan onome da se siromahu proda novi Ferrari.
Jasno nam je da njezin najveći uzor predsjednik Vlade RH mr.sc. Andrej Plenković dosta velik broj svojih objava piše upravo na Engleskom jeziku jer se obraća kolegama iz Europske unije, ali obraćati se stanovništvu naše županije na stranom jeziku, to je zaista nelogično.

Isto tako, županica je počela poput premijera Plenkovića pokazivati rukama, što je jedna od ključnih stvari govora tijela.
Uzmemo li u obzir to da se “barata” Engleskim jezikom i govorom tijela, ima li naša županica a rođena Brođanka namjeru ići u Europski parlament, nije nam poznato.
Bilo kako bilo, možemo se pozvati na onu staru narodu koja kaže da “Istina boli”.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *