U Bzenici održan II. Lovno-streljački kup

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Lovački savez Požeško-slavonske županije i Policijska uprava požeško-slavonska, već duži niz godina zajednički provode preventivni program  „Siguran lov“, koji se odnosi na podizanje razine sigurnosti prilikom rukovanja vatrenim oružjem i sveukupne sigurnosti u lovištima, povećanja sigurnosti i samo zaštitnog ponašanja svih sudionika u lovu, senzibiliziranje lovaca o opasnostima koje prijete u lovištima zagađenim minsko-eksplozivnim sredstvima te sprječavanja protuzakonitog lova i ostalih protupravnih ponašanja u području lovstva.  

Uz dosadašnje dvije komponente koje su provedene na našem području, kojima je provedena  edukacija policijskih  službenika i edukacija lovaca, uvedena je i treća komponenta lovno-streljački kup.

U petak 22. rujna 2023. u Bzenici na strelištu održan je II. Lovno-streljački kup u kojem su sudjelovali policijski službenici i lovci.

Prisutnima su se na otvorenju ovog natjecanja obratili načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor i zamjenik gradonačelnice grada Pleternice Domagoj Katić.

 Na natjecanju je sudjelovalo ukupno trinaest ekipa.  U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto je osvojio  Nevenko Jakopović, drugo mjesto Boris Janić, a treće Josip Milković.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto  osvojila je ekipa  Lovačkog društva „Seljak“ iz Jakšića, drugo mjesto ekipa Lovačkog društva „Šljuka“ iz Pleternice, dok je treće mjesto osvojila ekipa Policijske postaje Požega.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)