U pretprodaji su ulaznice za koncert Siniše Vuce

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Nogometni klub Slaven Gradac 20. svibnja organizira veliki koncert popularnog pjevača Siniše Vuce. Koncertom se obilježava blagdan Spasova, odnosno kirvaj u Gradcu.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 5€ na čak 11 različitih prodajnih mjesta. U Požegi ih možete kupiti u Caffe baru Colosseum i Caffe baru Capitol, u Pleternici su mjesta prodaje Caffe bar Phoenix i Caffe bar Majestic, u Velikoj su to Caffe bar Samson i Caffe bar Wald, Kaptolčani do ulaznica mogu u Caffe baru Čaki, dok se prodajno mjesto u Kutjevu nalazi u Pizzeriji Jeronim. Ulaznice se također prodaju u Novoj Gradiški u trgovini Fiesta sport u pješačkoj zoni, u Oriovcu u Caffe baru Velebit, a u Sibinju u Caffe baru Azzuro.

Broj ulaznica je ograničen pa pozivamo sve zainteresirane da nabave svoju ulaznicu u pretprodaji. Na dan koncerta, ukoliko ih još bude ostalo, cijena ulaznica bit će 7€.
Siniša Vuco poznat je po odličnim feštama i koncertima na kojima publika uživa u njegovim hitovima. Neke od njegovih najpoznatijih pjesama su Rajske kočije, Nedjelja, Siromasi, Draga, Ima žena nema broja, Crna ženo, Kraljica kafana, Molim te vrati se, Na vjenčanju tvome, Pijanica, Nek’ sam pija, Tražena si roba u gradu i mnoge druge.
Dođite u Slaven Gradac i uživajte u odličnoj glazbi i zabavi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)