Udruženje obrtnika Požega sudjelovalo na Street food festivalu u Sisku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U organizaciji Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, a u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom i Turističkom zajednicom Sisačko-moslavačke županije, u Sisku je u subotu, 15. travnja 2023. godine održan treći po redu Street food festival i Sajam obrtnika. 

Na Festivalu, na kojem je sudjelovalo više od 300 obrtnika, predstavljena je etno i gastro ponuda Sisačko-moslavačke županije, a naglasak je bio na autohtonim jelima Moslavine, Banovine i Posavine te na izvornoj moslavačkoj sorti vina škrlet. Osim autohtonih jela Sisačko-moslavačke županije, bilo je moguće probati i jela gostiju Festivala, odnosno obrtnika koji su došli iz različitih dijelova Hrvatske te time dodatno upotpunili ponudu. Festival i Sajam obišao je i župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak, a u večernjim satima, za zabavu se pobrinuo i poznati pjevač Neno Belan.

Na Street food festivalu i Sajmu obrtnika sudjelovala je i ekipa Udruženja obrtnika Požega kojima je uručena i zahvalnica za sudjelovanje na ovom događanju, a osim promidžbe Grada Požege i Požeško-slavonske županije, svi posjetitelji mogli su kušati jela autohtonih za naš kraj. S našim predstavnicima se družio i fotografirao predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil koji je nedavno boravio u Požegi i sudjelovao na tradicionalnoj manifestaciji “Zeleno-plavo”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *