[VIDEO] Osim Radićeve, i Cernička i Luka put bez rasvjete!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer smo objavili članak pod nazivom “Dio Ulice Pavla Radića u Požegi, sinoć u mrklom mraku” i uz njega video prilog kao dokaz. Svega nekoliko sati nakon objave članka, javlja nam se i nekoliko stanovnika nemalog dijela Cerničke ulice, kao i Ulice Luka put. Tamo kao i u Ulici Pavla Radića ne svijetli apsolutno ništa već je narodski rečeno mrkli mrak što smo osobno kao i sve drugo išli provjeriti.
Požežanke i Požežani su više nego opravdano ljutiti na ove nazovi LED lampe i novu LED rasvjetu koja svijetli malo jače od upaljača kome je plin gotovo pa nestao.
U čemu je točno problem i zbog čega je “pola grada” u mraku, nije nam poznato. Ostaje za vidjeti hoće li se neki novi mjesni odbor javiti da su bez rasvjete. Velika je ovo sramota za nekad takozvanu “slavonsku Atenu” i za činjenicu da joj je struja, kao i ulična rasvjeta postala luksuz.
U nastavku donosimo i videozapis iz Cerničke i Luka puta u kojima je nemoguće bilo što vidjeti jer rasvjeta kao da ne postoji ili je samo ugašena zbog nepoznatog razloga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *