Nakon prozivki portala Požeški.hr započinju radovi na još jednom mostu u Požeško-slavonskoj županiji!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Portal Požeški.hr 5. siječnja 2022. godine prozvao je nadležne člankom “Mještani Dervišage: “Dok netko ne pogine, Grad Požega neće reagirati” i ukazao na dugogodišnji problem mještana Dervišage, a to je dotrajali most koji je sve, samo ne siguran i upotrebljiv, a članak možete pročitati OVDJE.
Nakon prozivki, pisanja svima nadležnim osobama, institucijama pa čak i Ministarstvu, započeli su radovi koji su nedavno završeni na mostu stradalom u poplavama u mjestu Biškupci.
Nakon Biškupaca i Dervišaga će imati novi most, a sve se pokrenulo nakon prozivki i slanja upita portala Požeški.hr.
Voljeli nas ili ne voljeli, činjenica je da utječemo na brigu o “malom čovjeku”. To je bila misija pokretanja ovog portala koja svakodnevno ukazuje na razne probleme nakon čega ih nadležni rješavaju. Nije nam bila namjera nikad nikog povrijediti, no da nadležne osobe odrađuju posao za koji su izabrane i dobro plaćene, mi ne bi imali što pisati na tu temu, odnosno teme.

Danas je na stranicama Grada Požege objavljeno da radovi započinju te se sugrađane moli za razumijevanje.
Cijelu obavijest Grada Požege možete pročitati u nastavku:

“Obavještavamo sugrađane kako će zbog izvođenja radova na izgradnji mosta na rijeci Orljavi u Ulici Matije Gupca u Dervišagi isti od 8. lipnja biti zatvoren za prometovanje. Podsjetimo, most preko rijeke Orljave u Dervišagi duži niz godina predstavlja problem i moguću opasnost tamošnjem stanovništvu. Iako je izgradnja novog mosta obećavana dugo vremena, tek se u srpnju prošle godine započelo s koracima nužnim za rješavanje ovog problema. Prije početka radova, uslijedit će uklanjanje postojeće drvene konstrukcije.
Molimo sugrađane za razumijevanje tijekom izvedbe radova.”

Izvor fotografija: Grad Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *