Željko Grgić izabran za novog/starog načelnika PU požeško-slavonske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kako doznajemo, stvar je riješena i sljedećih pet godina, PU požeško-slavonsku vodit će i dalje načelnik Željko Grgić. Podsjetimo prije pet godina, točnije 2017. godine, Željko Grgić na mjestu načelnika zamijenio je Daria Dasovića iz Našica.
Na testiranje za načelnika PU požeško-slavonske pristigle su četiri prijave, dok su samo dva kandidata prošli u viši krug testiranja, a to su Željko Grgić i Zrinko Kapetanović, aktualni načelnik PP Okučani.
Ravnateljstvo policije bi već danas trebalo novom/starom načelniku Grgiću uručiti novo rješenje o imenovanju.

Željko Grgić diplomirani je kriminalist, po zvanju je policijski savjetnik. Dragovoljac je  Domovinskog rata. Odlikovan je Spomenicom Domovinskog rata, Spomenicom Domovinske zahvalnosti, Redom hrvatskog trolista, Redom Nikole Šubića Zrinskog, Medaljom „Bljesak“ i Medaljom „Oluja“. 
Od 1991. do 2000. godine bio je policajac specijalac – Specijalna jedinica policije „Trenk“ Požega, vođa specijalističke grupe  –  Specijalne jedinice policije „Trenk“ Požega i instruktor Specijalne jedinice policije „Trenk“ Požega, 2001. pomoćnik načelnika za poslove policije – I PP Požega PU požeško- slavonska. Od 2001. do 2006., bio je službenik za zakonitost i postupanje u PU požeško-slavonskoj, a od 2006. do 2007., voditelj Ureda načelnika (glasnogovornik PU požeško-slavonske).
Obnašao je i dužnost načelnika Odjela kriminalističke policije PU požeško-slavonske od 2007. do 2013. godine, a do imenovanja načelnik PU bio je policijski službenik za preventivu i nadzor u cestovnom prometu u PU požeško-slavonskoj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *