“Županice hoćete li krenuti raditi svoj posao?”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U proteklim tjednima, razgovarali smo s većim brojem predsjednika Udruga s područja Požeško-slavonske županije.
Isti problem koji ih sve muči je problem financiranja njihovih Udruga.
Kažu nam da su prije, za vrijeme drugih župana, sredstva dobivali najkasnije u veljači, sada se bliži početak travnja a novca i dalje nemaju za rad Udruge i za osnovne potrebe.

“Iz županije mi kažu da im dostavimo dopis, pa kako da dostavimo dopis kad nemamo s čime kupiti toner za printer” – tvrdi jedan od ljutitih sugovornika ispred jedne Udruge.

“Sve naše propisane aktivnosti koje smo svake godine vršili su pale u vodu, jer nemamo sredstva za rad. Nije nam jasno što točno radi sve ove mjesece, ali županice hoćete li krenuti raditi svoj posao, kako bi mi mogli raditi svoj?” – rekao je jedan od sugovornika.

S obzirom na to da županica Antonija Jozić prima debelu plaću za svoj rad, a zli jezici bi rekli nerad, nadamo se da će ubrzo shvatiti problem malog čovjeka i koji se za svaku kunu mora izboriti, kao što su u ovom slučaju sve Udruge s područja Požeško-slavonske županije, koje nemaju sredstva za rad jer im ona i njezini najbliži suradnici istu stvar nisu omogućili.

Do kada će svi ispaštati zbog županice Jozić i njezinog tima, ostaje za vidjeti.Nadajmo se da će ubrzo shvatiti da nije isto voditi grad s nekoliko tisuća stanovnika i županiju. Nije županija parkiralište nekog trgovačkog centra da se tako prema istoj odnosi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *